Huawei Honor 7

Filters

3 Tuotetta

Filter by price

3 products

 • 14.90 SIS. ALV

  Huawei Honor 7 Suojakotelo

  Laadukaasta pu-nahasta valmistettu suojakotelo puhelimelle. Kotelossa on paikka kolmelle luottokortille ja seteli / kuittikotelo niiden alla. Kotelon voi taivutella pöytätelineeksi jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Kotelon läppä kiinnittyy kätevästi magneetin avulla.
  14.90 SIS. ALV
  14.90 SIS. ALV
 • 14.90 SIS. ALV

  Huawei Honor 7 Panssarilasi, 2.5D Full Cover

  2.5D Panssarilasi istuu näyttöön paremmin kuin perinteinen panssarilasi, ja peittää näytön reunasta reunaan. Panssarilasissa on väritetyt reunat, reunojen väri on valittavissa. Panssarilasi antaa näytöllesi parhaan mahdollisen suojauksen, se on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Panssarilasissa on erittäin kova pinnoite, rikkoontuessaan lasi jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Pienellä investoinnilla voit välttää näyttösi rikkoontumisen.
  14.90 SIS. ALV
  14.90 SIS. ALV
 • 12.90 SIS. ALV

  Huawei Honor 7 Panssarilasi

  Panssarilasi antaa näytöllesi parhaan mahdollisen suojauksen, se on 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Panssarilasissa on erittäin kova pinnoite, rikkoontuessaan lasi jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Pienellä investoinnilla voit välttää näyttösi rikkoontumisen.
  12.90 SIS. ALV
  12.90 SIS. ALV

Sivusto on demo-tilassa. Tilauksia ei käsitellä. Sait on demorežiimis. Tellimusi ei töödelda. Piilota tämä ilmoitus